Puberteten 2.0?

Jag förstår inte vad det är som händer med min kropp. Den lyder inte och den hittar på egna konstiga saker. Nej det är nog inte puberteten 2.0 men jag är nog sjuk.

Jag är aldrig sjuk, jag kommer inte ihåg när jag senast hade feber eller var hostig/täppt i mer än 2-3 dagar. Men nu gör det ont att andas, näsan fungerar inte och jag har en temp på 38 (min normaltemp ligger på 35,5-36). Så jag är alltså sjuk. Nu måste jag fråga er vanliga dödliga om det här med att vara sjuk är det vanligt att drömma skitkonstigt när man har 2-3 graders feber? För den senaste natten var väldigt väldigt väldigt konstig så vida ingen har lagt i konstigheter i mitt vitlöksvatten så måste det vara febern, eller? De små stunderna jag lyckas sova då för att jag med jämna mellanrum vaknar för att jag är absurt kall eller obscent varm.

Men nej nu måste jag försöka sova för att jag måste jobba imorgon, den vikarien vi har är magsjuk.

Kimsan Tipsar...

När du gör grensparkar landa inte snett på foten. Det gör ont.

Boxen är ju kul! När Tessan hörde om min och linneas sockerfall så satte någon undermedveten vilja att vara värst igång verkar det som... För här går hon och stukar foten under ett box pass. Sen fick jag sympatinäsblod. Nej nu behövs det lite sömn!

Hejhå Hejhå vi till vår gruva går

Hallå där ute i stugorna. Här sitter jag och bloggar.. Vad händer då? Jaa ni, bra fråga.. Jag har nyligen fått veta att en grabb i Belgien inte vet vilka Twisted sisters är.. Alltså my gadd.. Jo det var typ det, och så har jag pratat med massa fransmän och holländare oxå.. Trevligt trevligt!

Nej nu måste jag faktiskt erkänna något. Det är inte Kimsan som skriver, utan det är jag.. Mm juste.. Kim sitter och läser igenom en tidning från friskis.. Jag känner att den här bloggen uppdateras alldeles för sällan så nu tycker jag det var dags att jag gjorde något åt problemet.. Är jag inte en bra vän? - Jo det kan ni hoppa upp och sätta er på att jag är!

Nej men nu kanske jag ska sluta göra personligt intrång i Kimsans blogg och ge mig härifrån..
Ha en bra kväll så kanske vi syns här igen nån gång!
PussPuss

/ Manboy

Lite för Stel

Efter ett halvgalet box pass i onsdags och medel 75 jympan (aka mördarpasset) igår så är jag sjukt stel i hela kroppen, speciellt i axlarna och för någon som moppar golv varje dag så är det inte bekvämt att inte kunna använda axlarna utan att få ont...

På boxen så var den vänliga ledaren (Linda?) sjuk och det kom en ganska högljud äldre man istället hans pass hade många roliga element som jag gärna gör om och sen så en del mindre roliga, men säg det passet som passar alla hela tiden?
Jag förstår inte varför jag envisas med att gå på jympa passen då de verkligen inte passar mig, speciellt inte igår då mina benmuskler var så stumma så att jag inte kunde studsa. Jympa passen går ju i princip ut på att studsa i 60-75 minuter. Jag skyller på att det är det sociala som lockar...

I övrigt så har jag lyckats beställa mer saker som jag inte behöver. Jag behöver verkligen ha en köpfri månad!


Lite för ostolt!

Nu är jag inte nöjd. Svenska folket ni är dumma i huvudet.

Lite för stolt.

Jo just nu är jag lite För stolt över mig själv. För jag klarade av något jag inte gjort förut utan hjälp. Detta något är inte något stort och jag vet att Tess i alla fall kommer skratta åt mig men jag lyckades fylla på spolarvätska i bilen helt själv efter lite rablader svordomar och irritation på spakar som inte finns där instruktionsboken säger att de ska finnas. Men jag brukar lägga lite för stort värde i de små segrarna i mitt liv men det gör mig glad så skratta på ni.

I övrigt så kom jag på efter en sisådär 3-4 år att jag har haft tillbehör för att träna lite kroppskontroll med Epona i förådet... Det kan väl aldrig vara försent att träna kroppskontroll?

Det har tränats en massa på sistone men gärna för mig mest så blir det med Tess och Linnea men jag följer gärna med andra till friskis också det är bara att fråga. Men nu börjar det bli dags att komma ut på planen och träna med den lilla igen ska bli sjukt kul! Jag hoppas att vinteruppehållet och inplanerade träningar kan skapa ny motivation för agilityträningen, i höstas så var ju den ganska låg så det blev inte direkt högkvalitativ träning. Men nej nu ska det tränas lite kroppskontroll så ska det gymmas med Tess sen!

Men sockerfall är ju alltid trevligt!

Nu har både jag och Linnea fått varsitt blodsockerfall på ett box-pass, det är ju bra så är det ur vägen! Vi körde 60 minuter passet idag, första gången för mig, det var roligt men lite kort tycker jag nog. Men det är nog för att jag är så van vid 90 minuterpasset nu xD

I övrigt så har jag hittat en klänning jag vill ha, Le gasp! http://www.babyssb.co.jp/shopping/jumper/134244.html Den är sjukt fin och jag kan ha den, vilket alltid är ett plus. För tillfället funderar jag på om jag ska ha den i svart, som är lättast att kordinera med då jag har i princip bara svarta saker, eller mörkblått som är Sjuukt snygg men jag har endast ett par mörkblåa tights... Får se får se.
Så Tess det där köpstoppet jag pratade om får kanske vänta tills nästa månad...

Så det var det för tillfället ha det gott!

Don't you know pump it up!

You've got to pump it up!

Tänkte dra med mig Tess påett basjympa pass idag då vi båda var vilsna på medeljympan. Där kom jag fram till två saker 1. Det var Inte ett pass för mig, inte alls! 2. Jag ville boxas. Så jag lyckades på något sätt lura med mig Tess på ki-box 90 då hon antagligen tänkte på något annat och höll med utan att lyssna. Men boxades gjorde vi!

Tessans första box pass minsann! Det gick jätte bra, jag tycker om 90 passet och instruktören där trots att hon är käck och dan. Det var ju såklart sjukt jobbigt men vi klarade det med!

I övrigt så händer inte sådär jätte mycket. Förutom att imorgon ska jag och Linda gå och se Alice i Underlandet, i 3-D, ska bli kul är sjukt pepp!
Så fick jag hem min gröna klänning idag, mitt första ljusa klädesplagg på hur länge som helst, och den är en helt underbar ljust mint grön helt Fab!

Men nu hörni måste jag ta och sova lite annars orkar jag aldrig jobba imorgon!

RSS 2.0