Julstök!

De senaste två dagarna har varit så otroligt mysiga. Jag och Kristine har julstökat som bara det det har bakats saffranlängder, ökensand, bondkakor, Kolakakor, kokoskakor och pepparkakor. Så har det kokats knäck, klätts gran, städat lägenheten, slagit in hur många julklappar som helst, griljerats skinka. M.m.

Jag har även fått julklappar! Två jätte fina te-koppar från Tess

Två absurt fina te-koppar från Kristine


De här fina örhängena från Lio


Så fick jag ett ögonbrynsstyling kit från Kristne, som jag bett om inte för att hon tycker att jag har fula ögonbryn så det så!


Så kunde jag ju inte sova så jag tog mig upp vid 7 och började färga utväxten och nu kokar jag risgrynsgröt senare ska jag ta mig till Uppsala hoppas jag inte krockar. Ni får ha en god jul allihopa!

Do they know it's christmas time at all?

Helgen var jätte härlig. Både lördagen och söndagen bestod av rantade på julmarknader alldeles för mycket godsaker inhandalde på sagda julmarknader och i övrigt en massa pengar som försvann men jag är nöjd.
Jag införskaffade mig en liter glittrig godisdoftande rosa duschtvål och en sockerskrubb från lush bland annat. Jag och Lio gick även och såg new moon vilket är najs eftersom han också uppskattar filmen för det komediska värde mer än den faktiska storyn.

Nu blir det lite jobb sen så drar jag till uppsala för att äta lite för mycket och förhoppningsvis få något roligt i alla fall.

Så eftersom man inte kan få tillräckligt med gratis saker här i livet så går jag med i Maria's utlottningstävling http://your-other-left.blogspot.com/2009/12/your-other-lefts-christmas-giveaway.html  hoppas hoppas!

You drive me crazy I just can't sleep.Med det här har nu hennes hemsida uppdaterats vilket är bra. Men det är också nu 20 dagar sen jag först mailade henne och har fortfarande inte fått något svar förutom ett löfte om ett mail den 5e december, det är 11 dagar sen. Jag förstår att man kan ha mycket i livet och allt men jag vet inte riktigt vad jag ska tro...

Jobbet är galet den senaste veckan har jag behövt trycka in 14 timmars jobb på 8 timmar. Stressigt? Inte alls. Är sjukt trött, äter inte ordentligt och tar koffeintabletter till frukost gör inte att min kropp eller mitt huvud håller med mig för tillfället.

Det blir Lio i helgen vilket är najs har inga krav att vara vacker, trevlig eller rolig där. Känns bra att ha någonstans att slappna av och bara vara, kan vara lite grinig, lite oborstat hår, lite jätte trött, lite barnslig eller okej väldigt barnslig... Jag älskar dig Bejb!

Som ni kanske förstått så orkar jag inte riktigt med något för tillfället men det går fortfarande att fråga om jag vill hänga på, jag vet hur man säger nej om jag inte vill/orkar så fråga så att jag inte känner mig bortglömd <3

Maybe you'll rewrite my love song

Sjukt jobbig dag vet inte riktigt hur många timmar jag jobbade idag.

Vaknade med tanken hoppas att ingen ringer sig sjuk på det dryga året ansvaret ligger på mig att kirra så att alla som vill ha städat får städat. Det skulle jag inte ha gjort typ en kvart senare rings det och sägs att här är vi sjuka. Inte mycket att göra åt det. Så jag fick ta det eftersom vi inte har några vikarier. En ytterst spännande dag med tanke på att varken jag eller min medarbetare kunde den rundan vi gjorde. Det sista stället tog typ 40 minuter att hitta, inte så skoj när man är på sin 9de timme... Men jag klarade det så då ska jag väl klara det imorgon också.

Jag hoppas faktiskt ganska mycket på den här helgen jag behöver verkligen ha lite roligt. Så Tess hur gick det med dina planer ang. fredagen? Jag behöver varken alkohol eller socker jag behöver bara ha kul...

Linda och Cherry jag hoppas att ni inte glömt våran potter-äta paj-fläta hår- kväll på lördag.

Hundmänniskorna på söndag blir det älvsjö sjukt nice här ska det handlas!

How did I become so obnoxious?

Se jag är verkligen inte gjord för att ha en blogg jag tröttnat för snabbt. Men för att inte Tess ska slå på mig så får jag väl skriva något.

Iförrgår pysslade jag lite, gjorde en sådan här http://www.cutoutandkeep.net/projects/beautiful_paper_snowflake, jag gjorde en förra året också men den har kommit bort. Så gjorde jag en liten av det pappret som blev över till tess medans jag väntade på att hon skulle dyka upp. Det uppskattades tydligen.

I övrigt så har jag fått börja jobba mer nu vilket är skit bra verkligen jätte bra med 6 timmar om dagen. Men jag trivs verkligen inte pådet här jobbet det är själadödande för mig. Det bidrar nog starkt till min rådande känsla av hopplöshet och ensamhet. Jag jobbar tillsammans med min iPod, när jag kommer hem så är det tomt i lägenheten för Kristine är ju alltid borta. Missförstå mig rätt när jag umgås med folk så är det jätte trevligt och jag känner mig inte alls ensam men så fort folk går så är det samma sak. Har börjat med att sova bort dagarna för att slippa känna mig så ensam.

Caffeine is your friend!

Kära vänner idag har vi varit produktiva efter att ha jobbat en hel helg så kände jag att här behövs det städas så jag laddade med en kladdkaksmuffin, ett glas mjölk, en koffein tablett och ett simpsons avsnitt sen var det full rulle här sorterades det papper, dörrar torkades av, golv blev dammsugda, moppen gick sönder, det dammades, mikron gjordes ren, hunden fick sin medicin m.m.

Kristine sa någonstans i mitten av allt det här att hon minsann också skulle hjälpa till och städa. Hon skulle bara sätta sig vid datorn en stund och chatta med sin flamma. Efter jag sa åt henne att nu har det gått en och en halvtimme nu får hon ta och slita sig... Då ringde hon upp någon gammal kompanjon som hon inte pratat med på år och dar. Efter en halvtimme utav det fick hon onda ögat. Då gick hon och diskade med telefonen i handen... Hälften av disken blev diskad sen gick hon och rökte för att sedan bege sig till datorn igen. Efter jag diskat resten så sa hon att hon minsann skulle ta köksgolvet i alla fall för allt annat var färdigt. Så jag började steka pankakor, och torka köksgolvet och rengöra mikron m.m. Lagom till att båda pankakorna och köttfärssoppan är färdig, adventsljusstaken tänd och bordet dukat kommer hon in i köket och undrar om jag redan fixat golvet... -__-''

Det känns ibland som att rollerna har blivit omvända och jag har fått en tonåring. Förstås utan vredesutrbrott, hormonbergodalbanor och allt annat roligt men endå... Jaja det får väl funka jag ska väl flytta hemifrån snart.

För övrigt så såg jag dessa Underbara pyjamasbyxor i kapahls fönster! Någon som inte vet vad de ska köpa får jätte gärna köpa dem till mig.


Make me dream your dreams

Borde egentligen fortsätta med mitt städning, diskning, tvättning och jullpyntnings uppdrag men jag blev trött så jag sitter här istället.

Igår så var det tävlingspsykologikurs med Niina Svartberg. Det var väldigt informativt och jag kände att jag lärde mig något. På det stora hela så gav kvällen upplägg till många mer eller mindre intressanta  högljudda diskussioner men det är så vi gör på RHU.

Jag lovade Lisa att jag skulle lägga upp vårat adventsljusstakeslalom som uppkom av en slump då vi var uppe på klubben ifredags... klockan 06:00... Själv tycker jag om det.Hemtjänsten ringde äntligen och erbjöd mig lite jobb hela helgen till och med! Tyvärr så betyder det att jag inte kan åka till Lio ihelgen som planerat något som gjorde mig opropetioneligt ledsen men jag behöver verkligen jobba extra så det får jag ta. Tror att den reaktionen kom på grund av att jag känner mig så ensam.

I övrigt så händer det inte så mycket jag jobbar sen åker jag hem... det är la det.

Tess vi måste se på Skins snart!

But if you kissed me now I know you'd fool me again

Det är minus grader ute, det skrapas bilrutor till höger och vänster ochjulörhängena är på!

Såhär ser förövrigt julörhängena ut
http://pupe.ameba.jp/item/Ze5R_0NC_XaA/wKW0avndVZjw/

Så härligt fulsnygga och de låter! Jag älskart, varje dag fram till jul hänger de med mig!

Det blir ett något längre hundinlägg senare idag men nu ska det jobbas!

RSS 2.0