They called her Synthesizer Suzi

Tog mig en snurr på stan idag. Hämtade ut mitt nya körkort, medicin åt Lilla E och fick fina kommentarer om hur fin jag och mitt hår är.

Efter jag hämtade ut mitt körkort, där jag inte har någon nacke, så gick Kimsan in på vår nya "galleria" där jag hittade en Sjukt snygg väska (785kr) jätte fin lampa (260) en otroligt fin servis (255, Per Tallrik!!!!) med ett minst lika fint bestick set (inget pris på det utsatt alltså jätte dyrt!) men det var så fint alltihopa starkt vill ha begär.

Sen gick jag runt resten av staden där jag hjälpte en gammal dam öppna en dörr som tack fick jag veta att jag har fint hår, så tog jag mig till apoteket för att hämta lilla E's medecin på samma apotek som jag jobbar varje dag kändes inte konstigt inte alls, när jag gick ut så hörde jag hur personen som stod i kassan och skulle betala nämde Högt vilken Ball färg jag hade. Jag blir alltid lika förvånad när vuxna människor inte kan hålla sig utan måste högt och brett utropa hur saker inte är som de alltid varit. Jo jag vet att jag har rosa hår och inte direkt en diskret nyans, jag vet att då får man ta lite uppmärksamhet och skratt bakom ryggen från diverse förpubertala tonåringar men människor över.... 25 (eller något?) BEHÄRSKA er! Peka inte med hela handen, skrik inte rakt ut vänta tills jag är utom hörhåll om du inte vill säga det direkt till mig för jag hör, jag har öron som fungerar. Oavsett om det är snällt eller mindre snällt så säg det direkt till mig eller när jag inte hör. Bah!

Oh well nu när det är ute ur systemet så måste jag endå säga att jag får många trevliga och uppskattande kommentarer från diverse folk som kommer fram och säger det till mig som folk med hyfs gör.

Efter det så gick jag in på Åhlens där jag för en gångs skull ville ha allt... men jag hade inte råd med allt så jag köpte en rosa fotmassör till K i jullklapp den ska jag låna! Kan det inte vara jul nu? Så blev det flygis för jag tänkte införskaffa ett billigt retriverkoppel eftersom hunden ska åka buss och tunnelbana imorgon och jag har inget att hålla hunden i, förutom de 5 kilo päls som sitter på 8 kilos hunden, men nå retriverkoppel har de inte så jag försöker desperat få tag på Lilla Li och Lilla Sa  för att låna ett men Icke!

På tal om Lilla Li! Här kommer bildbevis på att jag kan köra bil och posa samtidigt!
Men nu har jag skrivit för länge och jag måste få tag på ett koppel till imorgon då jag åker till Tyresö och stannar där hela helgen, till söndag alltså nu vet ni!

Kommentarer
Postat av: Lilla Sa

mig fick du minsann tag på! men jag var visst hos flammeriflamman...

2009-11-26 @ 17:57:41
URL: http://sarsha.blogg.se/
Postat av: Epex

Inte posa och köra bil Kimsan, aja baja!

2009-11-26 @ 18:16:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0